Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
60 pareri

Linie transare pasari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Linia de tranşare pasăre serveşte pentru tranşarea şi filetarea cărnii de pasăre.

Se caracterizează printr-o construcţie simplă şi ergonomică care contribuie la o întreţinere cât mai uşoară a curăţeniei. Principiul de funcţionare se bazează pe faptul că carcasele eviscerate şi depilate se aplică pe niste suporţi speciali realizaţi din inox. Aceşti suporţi sunt fixaţi la linia de transportare.

Linia de tranşare are o viteză reglabilă a benzii, ceea ce îi permite să fie adaptată condiţiilor individuale şi posibilităţilor de folosire ale clientului. Sistemul de lucru cu linia oferă o bună organizare şi controlul procesului de lucru, ridivă eficacitatea şi productivitatea procesului de lucru, reduce stresul şi ajută la plasarea lucrătorilor. Linia crează un sistem delucru cursiv.

Descrierea construcţiei:

Construcţia din segmente permite configurarea lungimii liniei în funcţie de solicitările clientului prin adăugarea următoarelor segmente de prelungire, odată cu creşterea productivităţii. De asemenea structura pe baza segmentelor oferă înlesniri pentru transportarea şi montarea utilajului. Corpul liniei este realizat din inox.
Cea mai mică productivitate – 600-800 kg / oră
Dimensiuni:

Lungime – 5200 mm
Lăţime – 1400 mm
Înălţime – 1780 mm

Se realizeaza la comanda individuala a clientului !!!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura