Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
60 pareri

Clorura de calciu, sare, galeata 4 kg Icestop

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ice stop

Pregatirea pentru indepartarea ghetii si a zapezii.

Proprietati

STOP ICE este un preparat extrem de eficient, pe baza de clorura de calciu pentru a dizolva gheata si zapada. Preparatul, in contact cu suprafata congelata, provoaca o reactie chimica, care produce o temperatura ridicata ce dizolva gheata si zapada. ICE STOP continua efectul de dezghetare pana la 72 de ore. De aceea este de cateva ori mai puternic decat sarea de drum si functioneaza la temperaturi de pana la -40 C, prin urmare este perfect pentru ierni foarte reci. ICE STOP are in sine un compus dintr-un aditiv mineral care reduce alunecarea. Este mult mai putin coroziv decat metale comparativ cu sarea de drum.

Utilizare:
Dezghetarea eficienta a suprafetelor de pavaj, scari, strazi, alei, parcari, terase, balcoane si acoperisuri.

Mod de utilizare:

Se recomanda asigurarea tuturor componentelor metal pentru a preveni coroziunea. Datorita varietatii de suprafete, culori si compozitie materie prima, chimica, etc inainte de a continua curatenie, se recomanda efectuarea unui test de santier greu vizibil pentru a verifica daca nu ajunge reactie adversa.
Pregatirea:
Uniform aplicati pe suprafetele inghetate, asteptati pana cand stratul de gheata se dizolva complet. Indepartati reziduurile cu o lopata.

Dozaj:
1 kg este suficient pentru 4-16 m de suprafata de dezghetare. Consumul depinde in mare masura de grosimea stratului de gheata si temperatura mediului ambiant.

Siguranta utilizarii:
A se tine departe de copii. Depozitati preparatul in loc inaccesibil copiilor. Spalati bine mainile dupa utilizare. Folositi manusi de protectie, evitati contaminarea ochilor si a pielii, nu inhalati praful.

Depozitare:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, in recipiente originale sigilate. Depozitele trebuie sa fie bine ventilate. La deschidere, manipulati foarte atent pentru a o preveni imprastiere.

Termen de valabilitate:
Utilizati preparatul in termen de 24 de luni de la data productiei indicata pe ambalaj. Data productiei este numarul de lot.

Informatii tehnice:

Baza chimica - Clorura de calciu si materiale de umplutura minerale
Aspect / culoare Ingredientul principal - Fulgi albi
Miros - Nu este disponibil
Consum - 60g - 250g/m , depinde in mare masura de grosime stratului de gheata si de temperatura mediului ambiant
Siguranta utilizarii - Protejati pielea si ochii
Ambalaj - galeata cu o capacitate de 4 kg

Informatii speciale

Preparatul a fost clasificat ca riscant. In timpul lucrului utilizati masurile de protectie adecvate personal. Inainte de a utiliza produsul, va rugam cititi fisa cu date de securitate Materiale periculoase si din conditii specifice de utilizare a produsului. In cazul oricarei indoieli, inainte de a incepe lucrul cu produsul, va rugam sa contactati departamentul de consultanta tehnica a producatorului. Dat in din acest card de utilizare a produsului, consultati la un neted bine pregatit substrat. Producatorul nu are nicio influenta asupra utilizarii gresite a materialului, a acestuia utilizati in alte scopuri sau in scopuri diferite conditii decat cele descrise mai sus. Corect si ce de aici utilizarea eficienta a preparatului nu se afla sub controlul nostru si, prin urmare, este garantat este acoperita doar calitatea produsului livrat. Producatorul sau reprezentantul sau autorizat nu poate fi facut responsabil pentru pierderi suportate ca urmare a unei utilizari gresite sau depozitarea produsului. Producator isi rezerva dreptul de a face modificari in cuprinsul acestei fise rezultand de ex. modificari ale reglementarilor, modificari ale produsului, progres motive tehnice sau de alta natura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura