Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
60 pareri

Ingrasamant natural Humus active / biohumus - 100%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Brand
HUMUS ACTIVE 1 L
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
"Humus Active" / Biohumus - Ingrasamant natural 100%

Descriere:
Acest ingrasamant a fost conceput pentru orice tip de plante atat in culturile de dimensiuni mari: de camp, livada, sere si solarii, cat si in pepiniere, parcuri, spatii verzi. Utilizarea produsului duce la obtinerea unor rezultate excelente atat in agricultura ecologica, cat si in cea traditionala.

HUMUS ACTIVE aplicat foliar sporeste semnificativ capacitatea de retinere si adsorbtie a solului.
HUMUS ACTIVE folosit de 2 ori pe an in sol si de 4-6 ori foliar in perioada de vegetatie a plantelor duce la o productivitate ridicata si sanatoasa, chiar pe soluri cu randament scazut, iar dupa cativa ani de utilizare sistematica poate duce la o imbunatatire semnificativa a solului. Pe solurile puternic degradate, doza de HUMUS ACTIVE poate fi dublata si se poate adauga Aktivit PM.

AVANTAJE:
-creste renatbilitatea productiei agricole;
- duce la obtinerea unor fructe mai mari;
- imbunatateste semnificativ calitatea recoltei si valoarea nutritiva a acesteia;
- solul retine de pana la 12 ori mai multe substante nutritive in zona radacinilor - datorita acestui lucru se poate reduce cu pana la 70% fertilizarea inainte de crestere;
- creste de 5 ori capacitatea de retinere si de adsorbtie a apei in sol, devenind astfel un tampon de siguranta atat in perioadele de secete lungi cat si in perioadele cu precipitatii mari;
- creste nivelul de humus in sol si imbunatateste semnificativ structura solului;
- accelereaza descompunerea materiei organice, creand TAP (=Humus Activ Durabil);
- stabilizeaza pH-ul solului;
- contine macro, micro si ultra elemente in proportii optime pentru cresterea plantelor;
- contine PM - microorganisme pozitive ce asigura plantelor azot in forma naturala (pana la 70 kg/ ha);
- faciliteaza inradacinarea mai buna a plantelor;
- imbunatateste starea plantelor si intareste sistemul imunitar al acestora;
- modifica culoarea solului intr-o nuanta mai maro, imbunatatind in acelasi timp si proprietatile termale ale solului;
- este un ingrasamant complet natural, sigur pentru oameni, animale si mediu;
- nu are termen de valabilitate.

Stiati ca:
-1 ml de HUMUS ACTIVE contine miliarde de PM-uri (microorganisme pozitive) din gunoiul de grajd prelucrat de ramele rosii de California. PM-urile asimileaza azotul din aer (Azotobacterul) si elibereaza in sol componente nutritive, cum ar fi azot (bacterii fotosintetizante) si potasiu, fosfor si microelemente (bacterii radioactive). PM-urile determina dezvolatrea micorizei, care este necesara pentru buna dezvoltare a sistemului radicular. PM-urile descompun rapid deseurile organice (resturi vegetale, frunze, tulpini) asigurand plantelor aportul de substante nutritive si humus. Descompunerea rapida a materiei organice si prezenta PM-urilor reduce in mod semnificativ dezvoltarea agentilor patogeni care provoaca boli plantelor si reduce dezvoltarea bolilor fungice.
-1 ml de HUMUS ACTIVE contine miliarde de coloizi TAP (= Humus Activ Durabil) si humus stabil cu o suprafata de pana la 1000m2, care sunt necesare pentru dezvoltarea PM-urilor. Datorita coloizilor humici, solul devine mai fertil, creste capacitatea de adsorbtie a solului.
-Cercetarea Ekotech Product in cadrul programului UE demonstreaza ca 20 litri de HUMUS ACTIVE inlocuiesc efectiv cel putin 10 tone de gunoi de grajd, iar din multe puncte de vedere chiar si mai mult, pentru ca gunoiul de grajd nu contine humus durabil si nu contine nici o asemenea multitudine de culturi bacteriene.
-HUMUS ACTIVE este un ingrasamant complet natural, sigur pentru oameni, animale si mediu; nu are termen de valabilitate.

COMPOZITIE:
55% acizi humici, microorganisme pozitive si componente nutritive precum:Azot (N) min: 0,02%, Fosfor (P2O5) min: 0,3%, Potasiu (K2O) min: 0,55%, Calciu (Ca) min: 0,30%, Magneziu (MgO) min: 0,05%, Fier (Fe) min: 500 mg/kg, Mangan (Mn) min: 15 mg/kg, Zinc (Zn) min: 3 mg/kg, Cupru (Cu) min: 1 mg/kg.

HUMUS ACTIVE universal 0.5L - 15.00 lei
HUMUS ACTIVE universal 2L - 50.00 lei
HUMUS ACTIVE universal 5L - 100.00 lei
HUMUS ACTIVE universal 20L - 260.00 lei
HUMUS ACTIVE - cu PULVERIZATOR 1.2L - 45.00 lei
HUMUS ACTIVE - REZERVA 1.2L - 30.00 lei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura