Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
60 pareri

Agent de curatare a petelor de ulei Oilcleaner

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
Bidon 5 L
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Oilcleaner - agent de curatare a petelor de ulei (de motor, hidraulic, de transmisie, lichid de frana, etc) pentru suprafete din piatra naturala si din beton.

Avantaje:

• Gata de utilizare;
• Degreseaza suprafata pe care este aplicat;
• Actioneaza rapid si eficient;
• Puternic.

CARACTERISTICI:

OILCLEANER - este un agent alcalin, puternic, care patrunde adanc, destinat pentru indepartarea petelor de ulei si grasime. Inlatura uleiurile de motor, hidraulice, uleiurile de transmisie, lubrifiantii, lichidul de frana, grasimiel si uleiurile comestibile. Poate fi folosit pentru curatarea pavajelor, dalelor, suprafetelor din piatra naturala si suprafetelor din beton. Actioneaza rapid si eficient pentru o perioada lunga de timp.

MOD DE UTILIZARE:

OILCLEANER trebuie utilizat fara a fi diluat. Temperatura mediului inconjurator si a suprafetei pe care urmeaza sa die aplicat produsul trebuie sa fie mai mare de 10 C. Intindeti produsul pe suprafata murdara cu ajutorul unei perii aspre. Asteptati cateva minute pentru ca produsul sa-si faca efectul. Daa e necesar,repetati procedura. Dua curatare,clatiti suprafata cu o cantitate mare de apa. NOTA: Inainte de curatare, se recomanda realizarea unui test.

DEPOZITAREA SI VALABILITATEA:

A se pastra intr-un un loc racoros si uscat, in recipiente originale sigilate, la temperaturi de la +5 C pana la +35 C. Spatiile de depozitare trebuie sa fie ventilate. A se proteja de razele soarelui si de sursele de caldura puternice.
Preparatul trebuie utilizat in decurs de 12 luni de la data inscriptionata pe ambalaj.

INFORMATII TEHNICE:

Stare - lichid de culoare galbena
Baza chimica - nitrilotriacetat trisodic, hidroxid de sodiu
Densitatea - 1.106g/cm3 (la temp. 20 C)
pH - 11.1 / solutie 1%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura