Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
60 pareri

Inlocuitor de var, Admix lichid

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Brand
Bidon 5 litri
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Avantaje:

•Aereaza si plastifiaza
•Reduce consumul de apa
•Reduce eflorescentele
•Foarte eficient
•Reduce costurile de constructie

UTILIZARE:

ADMIX - este un plastifiant lichid pentru mortare si tencuieli. Plastifiaza si aereaza mortarele. Imbunatateste prelucrabilitatea. Mareste volumul cu aproximatv 10%.    Reduce costurile de transport si de constructii. Foarte eficient.

DOZARE:

ADMIX liquid trebuie dozat in acelasi timp cu apa din amestec. Se recomanda dozarea in raport de 0.3%-0.6% din greutatea cimentului ( de la 75ml pana la 150 ml la 25 kg de ciment). Se amesteca foarte bine.

ATENTIE: Datorita diferitelor tipuri de ciment utilizate, este necesara efectuarea unei probe tehnologice care sa corespunda cerintelor Dvs.!

DEPOZITAREA SI VALABILITATEA:

A se pastra in spatii uscate si racoroase in ambalaje originale inchise etans la temperaturi cuprinse intre 0-40 C. Spatiile de depozitare trebuie sa fie ventilate. Produsul trebuie utilizat in decursul a 24 luni de la data fabricatiei indicate pe ambalaj.

INFORMATII TEHNICE:

Stare - lichid uniform de culoare rosie
Baza chimica - amestec de surfactanti
Densitatea -0.984 - 1.024g/cm3
pH - 9.30 - 11.30

INFORMATII SPECIALE:

Producatorul nu este responsabil pentru orice consecinte rezultate din utilizarea preparatului contrar destinatiei sale. Acest produs nu este clasificat ca fiind periculos. Inainte de a utiliza produsul trebuie consultata fisa cu date de securitate.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura