Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
60 pareri

Impregnator pentru suprafete poroase Protect Uni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Brand
Bidon 3 L
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Protectmix - impregnator pentru suprafete poroase (caramida, gresie, beton, ipsos, pavaj, piatra naturala, teracota, clincher, dale, gresie mata, mortar, etc)

Avantaje:

• Protejeaza impotriva umezelii si murdaririi;
• Creeaza un strat protector invizibil;
• Reimprospateaza si pastreaza textura si culoarea naturala;
• Reduce aparitia eflorescentelor;
• Destinat pentru protejarea suprafetelor absorbante, cum ar fi: caramida, gresie, beton, ipsos, pavaj, piatra naturala, teracota, clincher, dale, gresie mata, mortar, etc.

CARACTERISTICI:

PROTECTMIX -  este un impregnator monocomponent destinat pentru suprafetele poroase. Are proprietati hidrofobe, previne patrunderea umezelii in microfisuri si pori, protejand astfel suprafetele pe care este aplicat de actiunea distructiva a apei care ingheata. Produsul reimprospateaza culoarea si textura suprafetei impregnate. Creeaza un strat protector invizibil; dupa uscare nu lasa "efect de luciu". Protejeaza impotriva murdaririi, previne aparitia mucegaiului, ciupercilor, muschilor si a eflorescentelor.

MOD DE UTILIZARE:

Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicat produsul trebuie sa fie curate, uscate, sa nu fie inghetate, fara urme de grasime, ulei si impuritati organice, precum muschi, alge, licheni, etc. Impregnatorul este gata de utilizare. Pentru o fixare mai buna, produsul se aplica in cel putin 2 straturi cu pensula, trafaletul sau prin pulverizare la presiune joasa. Straturile urmatoare se aplica la intervale scurte de timp, utilizand metoda "umed pe umed". Produsul trebuie aplicat atunci cand temperatura mediului si a suprafetei pe care va fi aplicat produsul este intre +5 C si +30 C.

Umiditatea suprafetei impregnate poate fi de maximum 5%. Consumul de impregnator pentru o suprafata cu un grad mediu de absorbtie, aplicat in 2 straturi este de 1L pentru aproximativ 3 m2. Consumul depinde in mare masura de gradul de absorbtie al suprafetei pe care urmeaza sa fie aplicat. Impregnarea trebuie sa se desfasoare in incaperi ventilate, folosind ochelari de protectie si imbracaminte de protectie, iar in cazul aplicarii impregnatorului prin pulverizare trebuie folosita masca de protectie a cailor respiratorii. Suprafata impregnata va dobandi proprietatile hidrofobe complete dupa aproximativ 24 de ore; in acest interval de timp suprafata impregnata trebuie sa fie protejata impotriva ploii si a murdaririi. Dupa terminarea lucrarilor de impregnare, uneltele trebuie curatate cu solvent. NOTA: Inainte de impregnare se recomanda realizarea unui test.

DEPOZITAREA SI VALABILITATEA:
A se pastra intr-un un loc racoros si uscat, in recipiente originale sigilate, la temperaturi de la +5 C pana la +35 C. A se proteja de razele soarelui si inghet. Preparatul trebuie utilizat in decurs de 12 luni de la data inscriptionata pe ambalaj.

INFORMATII TEHNICE:

Stare - lichid incolor omogen
Baza chimica - amestec de nafta hidratata si rasina alchido siliconica
Densitatea - 0.80kg/dm3 (la temp. 20 C)
Temperatura de aprindere - mai mare de 70 C
Ambalaje -1L, 3L, 200L, 1000L

Ambalaje:

1 L - 42 Ron, TVA inclus
3 L - 120 Ron, TVA inclus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura